Προσωπική καθοδήγηση - Life Advising

Γνωρίστε μας

Συνεργάτες

Πρόγραμμα

Life Advising

Parent School

Heartbroken therapy

Professional success school

Silver age care

Μείνε δυνατός

Περιοδικό  οn line

Συμπαράσταση οn line

Αίτηση εγγραφής


Happy Life School
Τηλ.: 210 8945631 email: info@happylifeschool.com

Στο "στίβο" της ζωής, ο αγώνας για καλές επιδόσεις στα επαγγελματικά, στα οικονομικά, στα αισθηματικά, γίνεται όλο και πιο σκληρός και καθένας μας καταβάλλει καθημερινά μεγάλη προσπάθεια για να εκπληρώσει τους στόχους του.

Το αν θα τα καταφέρει, εξαρτάται από το πόσο καλά γνωρίζει τον εαυτό του και τις ικανότητές του, δηλαδή από μια εσωτερική παρακίνηση για αυτοβελτίωση, αλλά και από το πόσο αποτελεσματικά μπορεί να διαχειριστεί τον απαιτητικό τρόπο ζωής του.

Πολλές φορές όμως η δική μας προσπάθεια, από μόνη της, δεν επαρκεί. Χρειάζεται κάποιος ειδικός, που θα μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε τις ανάγκες μας, να οργανώσουμε τις σκέψεις μας και να στοιχειοθετήσουμε ένα δυναμικό πλάνο δράσης για να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε.

Το "Life Advising" προσφέρει καθοδήγηση, συμπαράσταση και στήριξη σε υγιή άτομα που έχουν "μπλοκαριστεί" από τον αγχωτικό σύγχρονο τρόπο ζωής και αναζητούν τρόπους για να διαχειρίζονται καλύτερα την καθημερινότητά τους, ώστε να έχουν μια δημιουργική και χαρούμενη ζωή.

Απευθύνεται σε όλους εκείνους που αναζητούν την ποιότητα στη ζωή τους, είτε θέτοντας συγκεκριμένους στόχους είτε αλλάζοντας τις τρέχουσες συνθήκες είτε υπερβαίνοντας τα εμπόδια και τους φόβους που τους αποτρέπουν από το να αναπτύξουν το δυναμικό τους στο έπακρο.