Πρόγραμμα

Γνωρίστε μας

Συνεργάτες

Πρόγραμμα

Life Advising

Parent School

Heartbroken therapy

Professional success school

Silver age care

Μείνε δυνατός

Περιοδικό  οn line

Συμπαράσταση οn line

Αίτηση εγγραφής


Happy Life School
Τηλ.: 210 8945631 email: info@happylifeschool.com

ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ

Τι σημαίνει Αυτογνωσία;

Αυτογνωσία είναι η εντατική ανάλυση και αντανάκλαση βιωμάτων, συμπεριφορών και διαπροσωπικών εμπειριών, που βρίσκονται σε συνεχή αλληλεπίδραση, τόσο με τις σκέψεις και τα συναισθήματα όσο και με την εξωτερικευμένη συμπεριφορά του ατόμου σε διάφορα πλαίσια και καταστάσεις.

Τι είναι οι Ομάδες Αυτογνωσίας;

Το άτομο καλείται να γνωρίσει τον εαυτό του. Οι ομάδες αυτογνωσίας είναι η "δουλειά με τον εαυτό" σε ομαδική βάση. Η συμμετοχή στην ομάδα είναι εξαιρετικής σημασίας, γιατί δίνεται η δυνατότητα στα μέλη της να εκφραστούν σε ένα ασφαλές και δομημένο πλαίσιο. Η ομαδική δουλειά επιτρέπει την αναγνώριση σκέψεων, συναισθημάτων και συμπεριφορών μέσω της ατομικής συμμετοχής και της αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών.

Στόχοι Ομάδας Αυτογνωσίας


Σε ποιους απευθύνεται;

Σε άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου και οικογενειακής κατάστασης:Συμμετοχή

Η ομάδα αυτογνωσίας γίνεται με 4-8 άτομα, σε ένα σταθερό χώρο, για διάστημα περίπου 2,5 μηνών (10-12 συναντήσεις), σε εβδομαδιαία βάση. Κάθε συνάντηση έχει διάρκεια 120 λεπτά της ώρας. Το κόστος ανέρχεται στα 65 ευρώ το μήνα, ποσό το οποίο πληρώνεται στην αρχή κάθε μήνα.


Επικοινωνία

Μαρία Ζέρβα
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
210 89 44 619, 69 76 86 57 23

Χρήστος Κουτσαύτης
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
210 89 44 619, 69 72 30 87 47
30 & 31 Μαρτίου
H Be Alive σε συνεργασία με το Happy life school διοργανώνουν
                                        
Make S-c-ence
"2ήμερο εργαστήρι αυτογνωσίας μέσω των αρωμάτων"

ΕΙΜΑΙ....
ΚΑΝΩ...
ΕΧΩ....

Η καθημερινότητα, οι προσδοκίες και οι δυσκολίες μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε πως χάνουμε το "κέντρο" μας, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στο τι κάνουμε και σχεδόν καθόλου στο ποιοι είμαστε.
Αναζητώντας το ποιοι είμαστε όμως, συνειδητοποιούμε τα ταλέντα που έχουμε στη διάθεσή μας και ανοίγουμε καινούργιους δρόμους για αυτά που θέλουμε πραγματικά να κάνουμε. Μέσω της ίδιας διαδικασίας βελτιώνουμε και την ψυχοσωματική μας υγεία, έχοντας πλεον καλύτερη κατανόηση της μοναδικότητας, των ιδιαιτεροτήτων μας, των θέλω και των αναγκών μας.
Σε ένα πρωτότυπο 2ήμερο εργαστήρι συνδυάσαμε γνώσεις από την ψυχολογία, τη δραματοθεραπεία, τη γελωτοθεραπεία και τη γιόγκα με τις αρωματικές νότες και το παιχνίδι με σκοπό την αυτογνωσία και την έκφραση.
Η μοναδικότητα συμπεριλαμβάνει τις ιδιότητες και τις ποιότητες, οι οποίες συνδέονται με την ψυχή, το σώμα και το νου του κάθε ανθρώπου, αυτές καλούνται μέσα από καθοδήγηση να αναγνωρίσουν οι συμμετεχοντες και να τις εκφράσουν διαλέγοντας από τις πολλές, διαφορετικές, αρωματικές νότες, και δημιουργώντας τη δική τους αρωματική συνθέση, του δικού τους προσωπικού αρώματος.
Όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν παρέχονται στους συμμετέχοντες.
Το εργαστήρι απευθύνεται σε ενήλικες χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε ομάδες προσωπικής ανάπτυξης, ή/και γνώσεις αρωτοποιίας/ αρωματοθεραπείας.

Για πληροφορίες/κρατήσεις απευθυνθείτε στα  2310-926618  και στα κινητά  6944418624 και 6940653116

Συντονίστριες
Μπογράκου Τζανετάκου Αικατερίνη Psychologιst BA MSc GMBPS
Κυνηγοπούλου Ηλιάννα Life Coach and  Laughter Yoga Instructor
Τσαουσίδου Μαρία Yoga Instructor

www.Bealive.gr
www.happylifeschool.com
www.happylifemag.com